Станіславська громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обрано переможця конкурсу на передачу в оренду приміщення для розміщення аптеки

Дата: 14.10.2016 18:05
Кількість переглядів: 172

Шановні Станіславці!

Здоров’я і проблеми його відсутності, це хвилююча тема для кожної людини. Потреба  в медикаментах завжди актуальна. Останнім часом багато розмов точиться навколо найболючіших соціальних проблем, зокрема подорожчання цілої низки медичних препаратів. Можна сказати, що зараз про це не говорить лише лінивий.

             Тож Станіславською сільською радою було виділено приміщення в будівлі сільської бібліотеки  для розміщення ще одної аптеки в селі Станіслав для ефективного забезпечення населення якісними та доступними за ціною лікарськими засобами.  Для цього був оголошений конкурс на передачу в оренду даного приміщення та обрано конкурсну комісію за ініціативою самих жителів села. Сільський голова підтримав ініціативну групу та на пленарному засіданні сільської ради було затверджено склад комісії, яку очолювала -- голова комісії, депутат Потяк Н.В.

          03 жовтня 2016року відбувся конкурс, в якому приймали участь два претенденти. За рішенням конкурсної комісії переможцем став ФОП Попов І.С. з  м. Цюрупинськ

         07 жовтня 2016року на черговому засіданні 14сесії 7скликання було прийнято рішення про затвердження  переможця конкурсу на оренду приміщення  в будівлі сільської бібліотеки під аптеку площею 39,4 кв.м. за адресою с. Станіслав, вул. Свободи, 33  Білозерського району Херсонської області ФОП Попов І.С.

Сподіваємось, що комплекс усіх послуг, які  надаватиме аптека, дасть можливість бути аптекою, де кожен відвідувач впевнено, гарантовано отримає потрібну допомогу.


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь