Станіславська громада
Херсонська область, Херсонський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження голови районної державної адміністрації від 27.03.2018 "Про заходи щодо заборони на лов риби, інших водних живих ресурсів у рибогосподарських водних об’єктах, охорону, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулю

Дата: 30.03.2018 15:12
Кількість переглядів: 204

    З метою посилення охорони, відтворення та збільшення запасів водних біоресурсів у водоймах району, запобігання та недопущення порушень правил рибальства під час їх нересту в 2018 році, відповідно до Закону України «Про рибне господарство, промислове рибальство та охорону водних біоресурсів», Правил промислового рибальства в басейні Чорного моря, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 08 грудня 1998 року № 164 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 09 березня 1999 року за № 147/3440, Правил промислового рибальства в рибогосподарських водних об’єктах України, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 18 березня 1999 року № 33 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 25 травня 1999 року за № 326/3619, Правил любительського і спортивного рибальства, затверджених наказом Державного комітету рибного господарства України від 15 лютого 1999 року № 19 та зареєстрованих у Міністерстві юстиції України 28 квітня 1999 року за № 269/3562, на виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 16 березня 2018 № 208 «Про заходи щодо заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах в зоні контролю управління охорони, використання і відтворення водних живих ресурсів та регулювання рибальства у Херсонській області у весняно-літній період 2018 року», керуючись статтею 6, пунктом 7 частини першої статті 13, пунктом 3 статті 16 і пунктом 4 статті 21, пунктами 1, 9 частини першої, частиною третьою статті 39 та частиною першою статті 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

  1. Затвердити заходи щодо заборони на лов риби, інших водних біоресурсів у рибогосподарських водних об’єктах району у весняно-літній період 2018 року (додаються).
  2. Управлінню агропромислового розвитку районної державної адміністрації взяти на контроль забезпечення всіх насосних станцій рибоохоронними спорудами.
  3. Рекомендувати Білозерському відділенню поліції Херсонського відділу Головного управління Національної поліції в Херсонській області організувати роботу підрозділу по боротьбі з браконьєрством на водоймах району.
  4. Рекомендувати рибодобуваючим підприємствам, а також районній раді Українського товариства мисливців та рибалок утворити пункти для здійснення заходів по відтворенню цінних промислових видів риб, організувати цілодобове чергування на них, а для надання практичної допомоги в охороні рибних запасів за погодженням з «Херсонрибоохороною», виділяти спеціалістів для проведення рибоохоронних заходів по охороні нерестилищ, та рибопромислових ділянок разом з органами держрибінспекції.
  5. Встановити заборони на промислове рибальство в рибогосподарських водних об’єктах у зоні контролю Херсонрибоохорони:
  • у річці Дніпро - від гирла до забороненого простору Каховської ГЕС, а також у придатковій системі - з 10 квітня по 15 червня 2018 року. Заборона не поширюється на спеціалізований промисел оселедця з 10 квітня по 15 червня 2018 року та пузанка з 01 травня по 15 червня 2018 року на акваторії від с. Дніпряни вниз за течією до тоні «Підмостна» та від нижньої межі тоні «Монастирська» вниз за течією до верхньої межі «Дніпровського забороненого простору»;
  • у річці Інгулець – від гирла до смт. Велика Олександрівка – з 10 квітня по 15 червня 2018 року;
  • у Дніпровському лимані – з 05 квітня по 05 червня 2018 року. Заборона не поширюється на спеціалізований промисел пузанка по всій акваторії лиману з 01 травня до кінця весняно-літньої заборони, а також заборона не поширюється на спеціалізований промисел оселедця в лимані на глибинах не менше ніж 4 м з 01 квітня до кінця весняно-літньої заборони;
  • у Дніпровському лимані на відстані 1,5 км від берега углиб лиману на ділянці від нижньої межі Дніпровського забороненого простору до Покровсько-Хуторського лабазу, включаючи всю придаткову озерну систему – з 06 червня по 15 червня 2018 року;
  • у всіх інших внутрішніх водних об’єктів басейну Чорного моря в межах Херсонської області – з 01 квітня по 30 червня 2018 року.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь